Motoguard Logo

Инструкции за употреба

 

Съдържанието на флакона с Мото Гард от 40 мл. се изсипва в смазочната система на ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОБРЕ ЗАГРEТИЯ ДВИГАТЕЛ. Третирането с Мото Гард може да се извършва във всеки един момент (преди или след смяна на маслото, или между смените му). За по-стари автомобили(например, с пробег над 250 хил. км.) се препоръчва третирането с композицията да става 400-500км. преди смяна на маслото. Преди изсипване разклатете добре флакона с Мото Гард в продължение на 1 мин. В предвид почистващото действие на Мото Гард, след смяната на маслото, задължително сменете и масления филтър. Изминатите 400-500 км с наличието на Мото Гард в маслената ситема, са напълно достатъчни за създаване на устойчиво покритие върху триещите се части и детайли. Смяната на маслото се извършва съгласно указанията на смяната му. Мото Гард е съвместим с абсолютно всички автомобилни органични и синтетични масла, разпространени на пазара. Мото Гард не оказва влияние върху качествата на маслото. Маслото само разнася Мото Гард в двигателя. За автомобили с пробег над 250хил. км. се препоръчва повторно третиране с Мото Гард след смяната на маслото.

 

Нанесеният от Мото Гард слой прониква в триещите се твърди повърхности и поддържа свойствата си до изминаването на най-малко 60 000 км. и продължава до 100 000 км.

 

След изтичане на посочените ресурси, можете да третирате отново с Мото Гард.

 

Съдържанието на един флакон Мото Гард от 40 мл. е достатъчно за 5 литра моторно масло или за 2,5 л. трансмисионно масло.